Aftenmatch

Taarbæk Sejlklub

Aftenmatch 2020

Taarbæk Sejlklubs ugentlige aftenmatcher 2020 begynder formentligt mandag d. 11. maj. klokken 19.00. Der tages dog forbehold for, at aftenmatcherne grundet corona krisen bliver udsat. Hold derfor øje med klubbens hjemmeside hvor opstart bliver endelig meddelt.

Du kan læse invitationen/sejladsbestemmelserne her

Der er altid brug for gaster på deltagerbådene, så hvis du gerne vil ud og sejle men mangler en båd, så kom ned på havnen omkring klokken 18.00. Hvis du henvender dig hos dommerne på altanen, så hjælper vi dig med at finde en båd.

Efter aftenmatchen er der præmieuddeling i klubhuset hvor der også kan købes øl, vand og sandwich. Juniorere får 1 sodavand og 1 sandwich gratis.

I Taarbæk Sejlklub er det frivillige dommere, der står for afviklingen af vor aftenmatcher.

Kunne du tænke dig at hjælpe til og samtidig bruge et par hyggelige timer i klubben kan du skrive til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk